Paardentrailers

Als u een ruime en stabiele paardentrailer wilt kopen, is er maar één adres: Equi-Trek Belgium. Als paardenliefhebbers weten wij bij Captain Services dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en risico! Welke kwaliteitsvolle paardentrailer u ook komt kopen; u bent sowieso gegarandeerd van een veilige en comfortabele rit voor zowel uzelf als uw paarden.

Paardentrailers kopen bij een specialist

Wij zijn een exclusieve verdeler van Equi-Trek Belgium en bieden een uitgebreid gamma van trailers aan. U kunt als paardenliefhebber uit België of Nederland paardentrailers kopen met zij- en achterlader die al dan niet gecombineerd zijn met een woonruimte, badkamer en zadelkamer voor al uw materiaal. U kunt bij ons ongetwijfeld een paardentrailer kopen die aansluit op uw noden en wensen. Uiteraard reizen u en uw dieren in een trailer even comfortabel zoals in een grote paardenvrachtwagen. De Multi-Treka bijvoorbeeld, is een zeer ruime trailer voor drie paarden met een zeer grote woonruime voor twee personen. U geniet hier ook van een aparte badkamer en chemisch toilet en u kunt in de wintermaanden gezellig verwarmen. Reizen in stijl dus! Bovendien staan wij ook voor u klaar voor snelle en kwalitatieve interventies, mocht dit nodig zijn.

Koop een stabiele paardentrailer

Wilt u een kwaliteitsvolle en stabiele paardentrailer kopen? Dan heeft u de ideale verdeler van paardentrailers gevonden voor paardenliefhebbers uit België en Nederland; namelijk Captain Services uit de provincie Antwerpen. Heeft u vragen of krijgt u graag meer informatie over de verschillende eigenschappen van de modellen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 472 37 29 24, door een e-mail te sturen naar info@captain-services.com of door het contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord.

Captain Services
Regtenboom 12
2350 Vosselaar
Belgiƫ
Vind ons ook op