Horse trucks

Wilt u een paardenvrachtwagen kopen waarin u uw dieren op een veilige manier kunt vervoeren? Wij van Captain Services zijn gepassioneerd door paarden en u bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor een kwaliteitsvolle horse truck, of u nu uit België of Nederland komt. Bent u op zoek naar horse trucks? Reken dan op Equi-Trek Belgium! Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een eenvoudig model of luxueuzere paardentrucks; in ons aanbod vindt u wat u zoekt.

Een paardenvrachtwagen kopen waarin u uw paarden veilig vervoert

Als u een paardenvrachtwagen wilt kopen, moet u zeker eens in de richting van Equi-Trek Belgium kijken. Wij zijn exclusief verdeler van horse trucks voor liefhebbers van paarden uit België en Nederland. Bovendien geniet u, als u bij ons aanklopt voor paardentrucks, van uitstekende service en kunt u rekenen op professioneel advies.

Paardenvervoer

Het maakt niet uit of u in België of Nederland woont, bij ons scoort u ongetwijfeld de beste horse truck waarin u tot wel tien paarden comfortabel vervoert. Bovendien kunt u bij ons niet alleen een paardenvrachtwagen of paardentrucks kopen, maar ook paardentrailers die u eenvoudig aan uw auto vestigt. Het is zelfs mogelijk om de paardentrucks naar uw wens te personaliseren en er is steeds een slaapplaats voorzien voor meerdere personen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Laat het ons weten!

Wilt u een paardenvrachtwagen kopen bij een specialist met kennis van zaken? Dan kunt u uitstekend terecht bij Captain Services in de provincie Antwerpen. Het maakt niet uit of u een horse truck wilt kopen waarmee u op wedstrijd kunt gaan naar Nederland of u paardentrucks wilt kopen voor uw manege; bij ons vindt u wat u nodig heeft. Krijgt u graag wat meer informatie over een bepaalde truck voor paarden of heeft u specifieke vragen? Bel ons dan op het nummer +32 472 37 29 24 of stuur een e-mail naar info@captain-services.com. Wij staan u graag te woord zodat u de juiste truck koopt voor uw paarden.

Captain Services
Regtenboom 12
2350 Vosselaar
Belgi├ź
Vind ons ook op